קורס עוגות זילוף
אז אם את/ה מוכרת עוגות
או לא מוכרת עוגות
בין אם את מתחילה בעולם הקונדיטוריה
או סיימת קורס קונדיטוריה
ובין אם את רוצה להכין עוגות מעוצבות לסובבים אותך
הגעת למקום הנכון!!!!
קורס הזילוף משלב גם מתכונים של עוגות וקרמים
וגם שיעורים של עיטוף וזילוף בסוגים שונים.
כל קורס מחולק לפרק ברור ומוסבר.
מה נלמד בקורס?
פרק 1:
נכין עוגת טורט וניל או שוקולד
עם כל הטיפים והטכניקות לעוגה גבוהה ורכה.
פרק 2:
נכין גנאש שוקולד מוקצף, קרם עשיר ייחודי מסוגו בעולם הקונדיטוריה עם חומרים קלים שזמינים בכל חנות סופר, קרם שישמש אתכם לעוגות נוספות
פרק 3:
נחתוך את העוגה באופן ישר וסימטרי, ונמרח קרם בין השכבות
פרק 4:
נעטוף את העוגה עם הכלים הדרושים, והדרכה מקצועית לעיטוף חלק ומראה נקי
פרק 5:
נכין גנאש מטפטף שנותן לעוגה מראה עשיר ואלגטי, גנאש המתאים גם לעוגות נוספות כמו עוגות מוס וביסקוויטים ועוד…
פרק 6:
נכין אותיות משוקולד בשבלונות, ונעבוד עם דפי סוכר ליצירת כל דמות/ תמונה שתרצו.